NEW!Incredible offer for our exclusive subscribers! Read More
Vastgoed

Verhoog de waarde van je woning

1 Minuten lezen

Als mensen een huis gaan kopen willen ze liever een huis kopen dat al af is. Ook de duurzaamheid van een woning wordt steeds belangrijker. Niet voor niets zie je dat nieuwbouwwoningen steeds duurzamer zijn. In deze blog lees je hoe je de waarde van je woning kunt verhogen.

Verduurzamen van je woning

Met het aanleggen van isolatiemateriaal aan jouw woning kun je jouw woningwaarde verhogen. De investering die je hiervoor moet doen is op de lange termijn gemakkelijk terug te verdienen. Daarnaast zorgt isolatie van je woning voor een toename in wooncomfort. Je zult minder last hebben van tocht in huis en de warmte blijft beter binnen. Dit laatste zorgt ervoor dat je altijd kunt gaan genieten van een heerlijke binnentemperatuur. Een goed geïsoleerde woning vormt de basis van een duurzame woning.

Verhoog je energielabel van je woning

Met isolatie en andere duurzame investeringen kun je het energielabel van je woning verhogen en dit zorgt ervoor dat je woning meer waard wordt. Het aanschaffen van zonnepanelen, een zonneboiler of een warmtepomp kan hiervoor zorgen, omdat je woning door deze investeringen veel minder CO2 zal gaan uitstoten en dat is draagt mee aan de verbetering van het milieu.

Zorg voor goed onderhoud aan je woning

Met isolatie zorg je al voor onderhoud aan je woning, je kunt bijvoorbeeld naden en kieren dichten. Echter kun je nog meer doen om je huis te onderhouden. Je kunt je huis verven of laten verven en daarmee laat je potentiële kopers ook zien dat je woning er goed verzorgd uitziet.

Vernieuwing

Je zou er ook voor kunnen kiezen om een gedeelte van je woning te vernieuwen. Uiteraard kost dit geld, maar een vernieuwde badkamer of keuken is erg interessant voor potentiële kopers. Wil je zelf in je huis blijven wonen kun je er uiteraard zelf enorm van gaan genieten.

Duurzame woningen zijn erg in trek

Uit onderzoek bleek dat het merendeel van de mensen het belangrijk vind dat een woning duurzaam is. De overheid denkt er ook zo over en daarom kun je hoge subsidies krijgen bij duurzame werkzaamheden aan je woning. Combineer je twee isolatiemaatregelen (bijvoorbeeld raam- en muurisolatie) dan krijg je hier 20% korting over. Dat je het milieu daarbij helpt en je woningwaarde verhoogt maakt het enorm interessant.

Gerelateerde berichten
Vastgoed

VvE Amsterdam laten uitbesteden aan een professional

1 Minuten lezen
Door naar VvE Amsterdam beheerder  te gaan kan men zorgen dat uw gebouwen in goede handen zijn. Met beheer voor een VvE…
Power your team with InHype
[mc4wp_form id="17"]

Add some text to explain benefits of subscripton on your services.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *