NEW!Incredible offer for our exclusive subscribers! Read More
Beveiliging

Hoe moet je sloten vervangen?

1 Minuten lezen
hangslot

Heb je dat weleens gehad, dat je sleutel afbreekt in het slot? Heel vervelend en je wilt ook geen verdere schade aanbrengen. In deze blog wil ik je informeren over hoe je een slot moet laten vervangen. Veel leesplezier en hopelijk helpt dit jou als je de volgende keer in deze situatie terecht komt.

Bel een slotenmaker

Ik stond zelf wel eens voor een deur met een kapot slot en kwam er dus niet in. Later kwam er een slotenmaker en die heeft heel snel alles geregeld, zonder verdere schade aan te richten. Ik was zo blij met de kwaliteit en de geboden service, dat ik later meerdere sloten van deuren en ramen in mijn woning heb laten veranderen door deze slotenmaker. Deze veiligheidssloten zijn van betere kwaliteit en beschermen je woning daarnaast veel beter tegen inbrekers. In overleg met jouw slotenmaker kun je de juiste keuzes maken.

Vervang zelf jouw cilinderslot

De kans is groot dat u een cilinderslot met een vaste cilinder heeft en wellicht is deze kapot of verouderd (en gewoon toe aan vervanging.) Hoe kun je dit zelf doen? Je hebt allereerst een soortgelijk product nodig om het slot te vervangen. Daarna ga je het slot eruit halen, door eerst de schroeven te verwijderen. Stap twee is dus om een soortgelijk slot te plaatsen. Is dit iets anders, dan moet je het overtollige hout weg steken. Deze klus is voor een redelijke klusser makkelijk te doen. Een Abc’tje, maar ben je totaal geen klusser, dan zou ik toch voor de eerste optie gaan en een slotenmaker inhuren bij https://slotenmakersinleiden.nl/slotenmaker-leiderdorp/ of een iemand die je kent en erg goed is in klussen.

Betere sloten zorgt voor extra veiligheid

Helaas zien we in Nederland nog steeds dat er dagelijks meer dan honderd inbraakpogingen worden gedaan. Mijn advies is dus echt om contact te zoeken met een goede slotenmaker en uw woning te voorzien van de beste sloten. Met deze sloten voor de deuren en de ramen is je woning veel beter vergrendelt en beschermt tegen inbrekers. Mij geeft dit een veel veiliger gevoel en is het de investering dus meer dan waard. Heb je oude sloten, laat ze dan vervangen door Slotenmaker in Berkel en Rodenrijs en kies voor kwaliteit. 

Gerelateerde berichten
Beveiliging

Alleen met hele goede woningbeveiliging voorkom je inbraken

2 Minuten lezen
Inbrekers zijn experts in hun vakgebied, bereiden zich goed voor en hebben gereedschap om bij de meeste woningen (zonder problemen) binnen te…
Power your team with InHype
[mc4wp_form id="17"]

Add some text to explain benefits of subscripton on your services.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *