NEW!Incredible offer for our exclusive subscribers! Read More
Huis

9 tips om je huis te perfectioneren

1 Minuten lezen

In dit artikel worden 9 tips uitgelegd die je kan toepassen om je huis te perfectioneren. Mensen denken wellicht van niet, maar er is echt altijd nog wel wat te doen in je huis. Verbeteringen zijn in ieder huis wel te maken. Er worden 3 tips gegeven over gezondheid, kostenbesparingen en veiligheid.

Gezondheid

  • Meet je kelder op radon. Dit is namelijk een radioactief gas dat kanker kan veroorzaken.
  • Bevorder je nachtrust door kritisch te kijken naar je slaapkamer. Een telefoon, een televisie of een tikkende wekker/klok doet je nachtrust niet goed. Iedereen weet wel dat goed slapen belangrijk is voor je gezondheid.
  • Haal meer groen in je huis. Groen is goed voor de gezondheid van je huis, dat is wetenschappelijk bewezen. Planten zuiveren niet alleen de lucht, ze passen ook nog eens mooi bij diverse soorten interieur.

Besparen

  • Doe de afwas met de hand. De vaatwasser verbruikt namelijk veel water en is meestal niet zo zuinig. Met de hand schoonmaken kost wat meer tijd, maar zo bespaar je wel een hoop kosten.
  • Plaats tijdklokken en sensoren op je verlichting. Zo gaan de lichten alleen aan als je in de ruimte bent. Dit bespaart honderden euro’s per jaar. 
  • Maak naden en kieren dicht in je huis om de isolatie te verbeteren. De verwarming hoef je daarna minder te gebruiken.

Veiligheid

  • Je wilt geen ongedierte in je huis hebben en die komen op je afval af. Zorg er dus voor dat je regelmatig je vuilnisbak verschoont en zet vallen uit. Je kunt het beter voorkomen, dan bestrijden. Pesticiden worden zeer streng afgeraden.
  • Leg een matje of een handdoek voor je douche. Dit voorkomt de kans op uitglijden in de badkamer. Zeker als je kinderen hebt is dit een handige tip.
  • Neem een brandblusser in huis. Dit zou eigenlijk verplicht moeten zijn. Een klein brandje kan al fataal zijn en een brandblusser kan je huis redden.

Benieuwd naar nog meer goede tips? Kijk dan op Interwonen. Met de informatie en tips die je daar leest kun je jouw woning een nieuwe look gaan geven.

Gerelateerde berichten
Huis

De voordelen van een plissé hordeur

1 Minuten lezen
Ben je op zoek naar een manier om wat frisse lucht in je huis te brengen zonder je veiligheid op te hoeven…
Huis

Wat is antislip traptape en waarom zou je het gebruiken?

1 Minuten lezen
Antislip traptape is een geweldige manier om een extra veiligheidslaag aan je huis toe te voegen. Dit soort tape plakt rechtstreeks op…
Huis

Wetenschappelijke tips voor een gezonder huis

1 Minuten lezen
De meeste mensen spenderen meer dan 60% van hun levensduur door in huis. Het is dus belangrijk dat je huis een veilige…
Power your team with InHype
[mc4wp_form id="17"]

Add some text to explain benefits of subscripton on your services.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *